Når du selv laver eller får lavet en hjemmeside, skal du hurtigt tænke på hosting – i hvert fald hvis du gerne vil have at din hjemmeside kommer til at se dagens lys. Det kan være lidt en jungle at finde rundt i – især når man ikke har den store forstand på den. Vi har derfor her samlet 4 overvejelser, du bør gøre dig, når du skal vælge hosting til din hjemmeside eller webshop.

Sørg for at sikre dig til fremtiden

Når du har en hjemmeside, så ved du ikke, hvad fremtiden bringer. Det er derfor ikke den bedste løsning for dig at købe det mindste og mest begrænsede webhotel fra starten. Det er derfor en god idé at forestille dig, hvad du gerne vil i fremtiden og så vælge et webhotel, der understøtter det. Det kan jo godt være, at du kun har en hjemmeside nu, men måske gerne vil holde muligheden åben for at lave en webshop på et senere tidspunkt. Det er derfor en god idé allerede nu at vælge et webhotel, hvor der er plads til mere end en hjemmeside.

Vælg dansk hosting

Hvis du ikke har den store erfaring med hosting, kan det være en god idé at vælge dansk hosting. Det handler om, at de tilbyder support på dansk, så du hurtigt og nemt kan få hjælp, hvis der skulle opstå problemer. Hvis du skal igennem support på engelsk, er der nemlig tale om et lidt højere niveau af engelsk, så hvis du ikke er virkelig dygtig til engelsk, kan det være svært at få hjælp til dit problem.

Kig på prisen

Prisen varierer meget ved de forskellige udbydere – og du vil hurtigt lægge mærke til at det faktisk er de helt små detaljer, der gør en stor prisforskel. Nogle gange stiger prisen i takt med pladsen, der er til rådighed, og her er der altså ikke behov for at købe mere ind end du i realiteten har brug for. Du kan nemlig altid opgradere på et senere tidspunkt, hvis du får brug for det.

Vælg den rigtige host første gang

Det er en god idé at sætte dig ordentligt ind i de forskellige udbydere fra starten. Det er godt nok ikke umuligt at skifte, men hvis du ikke har den store erfaring med hosting i første omgang, kan det godt være en uoverkommelig opgave – og så kan der naturligvis også være nogle bindingsperioder, som du skal være opmærksom på.

Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort – især hvis man ikke har den store erfaring med hosting. Du kan dog få hjælp af et professionelt IT firma som Intrahost til at finde den bedste og billigste løsning til dine behov, som du også kan skalere på, når du får behov for det. Du kan læse mere om de skræddersyede hosting-løsninger hos Intrahost her.