For mange mennesker er radioen en stor del af hverdagen. Selvom seertallene på TV-avisen om aftenen slår radioavisens lyttertal, så er radioen tit noget, der kører i baggrunden af vores liv. I bilen og på arbejdet. Og i hjemmet. Radioen bliver ved med at være en stor del af danskernes liv, og med DAB+ signalet er det nemmere end nogensinde at få fantastisk radio med en bred vifte af programmer. Samtidig er DAB radio tit den radiotype, der har den bedste lyd, fordi det er en radio til de, som nyder at have lyd til deres hverdag. Der er så store kulturelle bånd til radioen, og selv de radioer, der ikke bliver tændt hver aften, finder plads i hjemmet. Derfor er der også højere krav til designet end nogensinde. Der er mange krav, og DAB radioen opfylder dem.

Lækker lyd og detaljeret design

DAB radioen er gerne lidt dyrere end den normale FM radio, som man kan få for en slik nu om dage. Men grunden til, at DAB radion er dyrere, er ganske enkel. Det er bedre kvalitet på både design og lyd. For DAB radioen er for dem, som nyder god lyd, og derfor har de gode DAB radioer højtalere med klare toner og dyb bas, der giver dem fylde i lydbilledet. Der bliver også taget ekstra hånd om designet, og du kan få DAB radioer i elegante og moderne stile, mens de også kommer i vintageversioner.

Den store sendeflade

Antallet af programmer, du kan tage med en DAB radio er enormt i forhold til en FM radio. Du kan tage mange flere landsdækkende og regionale programmer på DAB+ signalet, som DAB kanalen kan tage. På den måde kan du måske få dig et nyt yndlingsprogram, som du ikke regnede med var noget for dig. Du kan også tage yndlingsprogrammet med god signalstyrke.