Arbejder du meget hjemmefra, eller nyder du at kunne trække dig lidt en gang imellem, når du har ting, der skal ordnes på computeren? Især hvis du arbejder hjemmefra på din computer, kan det virke enormt umotiverende at sidde et sted, hvor du normalt sidder og spiser eller slapper af. Det er rart at have ét bestemt sted, der er dedikeret til kontorarbejde. Men hvis du har et ledigt rum i huset, kan du sagtens lave dit eget hjemmekontor.

Rummets atmosfære og stemning

Noget af det vigtigste, når du laver et hjemmekontor er, at du kan se dig selv arbejde der mange timer hver dag. Det handler om at have en god fornemmelse, når du træder ind i lokalet. Det er forskelligt, hvad vi synes er rart at arbejde i mht. indretning, farver og stil. Men hvad er egentlig godt at have på et hjemmekontor?

  1. Et godt skrivebord samt en laptop. Først og fremmest er det selvfølgelig essentielt med et godt skrivebord, hvor der er plads til, at du kan arbejde. Desuden har du brug for en computer, der virker. Det er så træls at sidde og være godt i gang med et stykke arbejde, og din computer så vælger at stå af. Find f.eks. de billigste laptop batterier her, hvis din computer trænger til en udskiftning.

  2. Hyggelige og personlige ting på væggene. Hvis du vil skabe en god fornemmelse i rummet, så pynt væggene med personlige billeder og malerier, der gør det hyggeligt at være der.

  3. Planter og farver. Nogle kan lide det meget enkelt, men er det til lidt mere end bare et skrivebord med en stol, kan du pynte op med planter i farverige krukker. Det giver liv til rummet.

  4. Opslagstavle. Til sidst er det en god idé med en opslagstavle, som du eventuelt kan bruge til alle dine idéer.