Ægget af Arne Jacobsen er et af de mest kendte designmøbler, som den danske designer udformede i 1958. Arne Jacobsen var dengang i gang med et projekt, som skulle ende ud i nogle eksklusive møbler til Royal Hotel i København. Til projektet designede han således Ægget og Svanen, som begge blev ualmindeligt populære indenfor dansk design. I processen fik Arne Jacobsen desuden mulighed for at kombinere integreret designmed arkitektur, hvilket endte ud i et resultat, der i særdeleshed var nytænkende. Er du således interesseret i at købe den anerkendte designklassiker, eller har du allerede et eksemplar af møblet derhjemme, som du blot ønsker at give en kærlig hånd, så kan du lige her få foretaget en ompolstring af Ægget.

 

Ægget – kendt i hele verden

Arne Jacobsen var således den første designer til at bruge den nye teknik, som han anvendte til at fremstille Ægget. Stolens indre har nemlig en stærk skal af skum under dens polstring, som gav Arne Jacobsen mulighed for at skabe den helt perfekte form til stolen. Det endelige resultat blev ikke blot kendt i Danmark, men i hele verden. Det er en stol, der holder i mage af grundet dens høje kvalitet, men som alle andre møbler, vil den naturligvis blive slidt. Mange vælger at få ompolstret Ægget, idet den på denne måde kan få et helt nyt liv, og derfor kan holde i lidt flere år. Ægget er således specielt populær i basic og classic læder, da disse lædertyper får det helt særlige udtryk frem, som sikrede Æggets anerkendelse tilbage, da den blev designet. Ægget er desuden en af de allermest populære designs, der findes i hele verden, idet den både har et helt unik design og konformitet.

 

Ompolstring af Ægget – giv din stol en kærlig hånd

Er du interesseret i at få foretaget en ompolstring af Ægget, skal du blot følge linket øverst i artiklen. Her vil du finde alt, hvad du behøver at vide om ompolstring af denne unikke klassiker. Her vil du også have mulighed for at købe Ægget brugt, hvis ikke du allerede har et stående derhjemme. Ved ompolstring har du mulighed for at vælge mellem forskellige lædertyper samt forskellige farver læder, og du har altså rig mulighed for at designet din Arne Jacobsen stil præcis, som du ønsker den.