Tendenser og trends inden for boligindretning og interiør skifter, præcis som alle andre tendenser også skifter. Vi går snart ind i årets tre sidste måneder, så det er på tide, at kigge tilbage på de trends der hittede i 2019, og som vi måske tager med ind i 2020?

 

Planter

En ting der især dominerede i de danske hjem i år, har været planter. Jo flere og større – jo bedre. I en tid hvor teknologi er allesteds, har vi haft brug for at genfinde jordforbindelse og gøre vores hjem mere “naturlige”. Dette stemmer samtidig godt overens med, at den grønne farve har domineret i mange hjem i 2019. Det naturlige hitter lige nu, og det vil du også se i de andre trends!

Naturens farver

Vi møder også forespørgslen efter et mere naturligt hjem i årets farvetendens. Det har været et stort hit i 2019 at indrette sit hjem med “naturens farver”, dvs. beige, brun, grøn og grå. I denne sammenhæng har træ fået sin renæssance, og dette ses både i møbler og gulv. Plankeborde og sildebensgulv har især været blandt favoritterne i år, og mon ikke tendensen transcenderer ind i 2020?

 

Billedvæggen

 

Det har altid været normalt, at man har nogle billeder til at hænge på væggen derhjemme, men i år har vi taget skridtet videre. Det har nemlig ikke været nok at have et par billeder hængende længere, nej – nu skal vi have mindst et dusin, og de skal hænge på samme væg, som om de næsten sammen udgør et større, usammenhængende billede. Her har de syntetiske farver til gengæld været mere end velkomne.

 

Det er måske kombinationen af de rolige, naturlige farver og de mange farverige, forskellige billeder, der sammen skal skabe et trendy hjem, som både er minimalistisk, men også udtryksfuldt! Det bliver interessant at se, hvilke trends der kommer til at dominere i 2020 og hvilke trends, vi tager med fra 2019.