Oplever du også nogle gange ubehagelige episoder og mystiske hændelser i dit hus? Der, hvor det egentlig er meningen, at du skal føle dig allermest hjemme, og kunne slappe 100% af. Det føler du bare ikke, at du kan, fordi du kontant enten føler dig chikaneret og overvåget, eller at der er en dårlig energi i huset. Eller måske oplever du, at noget lys pludselig tændes eller slukkes. Eller måske har du oplevet noget så voldsomt som rent faktisk at se, at ting flytter sig rundt. Uanset hvad du har oplevet, så er det ubehageligt ikke at kunne føle, at man kan slappe ordenligt af i sit eget hjem.

Hvorfor?

Når der sker en åndelig aktivitet i dit hjem, vil de i de fleste tilfælde dig ikke noget ondt. Dette ændrer dog ikke på, at det er utrolig ubehageligt. Som regel er det en person, som tidligere har boet samme sted, som ikke selv har fundet ro endnu. I andre tilfælde kan det enten være dig selv eller en anden i din familie, som har tiltrukket en åndelig sjæl fra den anden side. Fælles for begge tilfælde er dog bare, at de har brug for at få ro og komme over på den anden side, men det kan de ikke før, de har sendt deres budskab videre til dig eller din familie.

Få ro og svar

For at kunne få svar fra de åndelige sjæle, er det vigtigt, at man får dem til at falde til ro. Dette kan man gøre ved en husrensning, hvor de får lov til at fortælle, hvorfor de er til stede. Dette giver Jer nogle svar og nogle gode råd til fremtiden. Herefter fortæller Jeres clairvoyant den eller de åndelige sjæle, hvorfor de ikke længere hører til i Jeres hjem, og på den måde får alle fred.