Er du træt af, at din bolig mangler personlighed? Vil du gerne have, at den ikke blot ligner alle de andres? Det kan være svært at finde ud af, hvad ens stil egentlig er, men hvis du bare begynder at tilføje flere detaljer til dit hjem, vil det komme helt automatisk. Dine valg mht. indretning vil automatisk skabe din helt egen personlige indretningsstil.

Gør noget ud af vægbeklædning

Måske du ikke før har overvejet det, men faktisk vægbeklædning gøre rigtig meget for et rum. Det kan give et rum langt mere personlighed og kant. Vægbeklædning kan bestå af mange ting. Først og fremmest kan du kigge rundt og vurdere, om du har mod på at male nogle vægge en anderledes farve. De fleste har hvide vægge rundt omkring i deres hus, men det kan gøre rigtig meget for et rum, hvis én væg f.eks. bliver farvet grå. Det kan give en helt anden dybde til rummet. Hvis du så samtidig tilføjer nogle spejle og plakater i rammer til den væg, er du allerede et rigtig langt stykke. Find mere her.

Få flere farver ind

Det der tit kan gøre, at et hus virker tomt og uden personlighed, er når der ingen farver er overhovedet. Hvis du i stedet tilføjer forskellige farver rundt omkring, vil dit hjem komme til at virke mere livligt, personligt og mere indbydende. Farverne kan komme til syne i form af f.eks. sofapuder, tæpper på gulvet, farverige vaser, billeder på væggene el.lign.

Gør det mere livligt

Du kan desuden give din bolig mere liv ved at tilføje grønne planter og blomster rundt omkring. Det kan virke simpelt og måske ligegyldigt at tilføje to grønne planter til stuen, men det kan virkelig gøre meget for et rum. Hvis du ovenikøbet vælger nogle urtepotteskjulere, der skiller sig lidt ud, vil det kun gøre det endnu mere personligt.