Stumtjeneren er blevet brugt i generationer til at hænge sit overtøj på, når man trådte ind ad døren. Gennem tiden er den dog gået mere over i knager, som er blevet den mest brugte metode at hænge sit overtøj på, inden man går indenfor. Men det var nu noget helt specielt ved stumtjeneren. De kunne fås i mange forskellige varianter, med mange forskellige stilarter. Nogle kunne fås i egetræ og andre i birk. Det skabte et helt særligt look til indgangen, når man havde en stumtjener stående i smukt udført træ i den nuance, der passede ind i hjemmet.

Giv gæsterne en særlig oplevelse

Du har nemlig muligheden for at give gæsterne den helt særlige oplevelse, at få lov til at hænge sit overtøj på en smuk stumtjener, når de træder ind ad døren. Det vil være noget af det første, de får øje på, så hvorfor ikke gøre det særligt? Og selvfølgelig er udvalget blevet stort og bredt gennem tiden, så du har mulighed for at vælge lige den stumtjener, der passer til dig og dit hjem. Derfor er den også mulig at få i metal, men også i træ i mange forskellige nuancer og sorter.

Skab et autentisk look i din indgang

I Danmark er noget af det, vi vægter højest, historie. Vores egen historie, om man vil. Historien om middelalderen i Danmark, historien om krigene, historien om de sejrende vikingerne, historien om Romantikken og Guldhornene. Der er mange elementer af historie i vores hverdag, og danskerne har gennem tiden også været gode til at nedfælde alle de mange begivenheder, der er sket. Det er Oehlenschlägers digt: ’Guldhornene’ et godt eksempel på. Men i historien lever stumtjeneren også. Som en del af det autentiske og historien, kan du trække en stumtjener ind i dit hjem og fylde det med historie.