Derfor skal du investere i skadeservice

Hvis man administrerer en ejendom i en boligforening eller udlejer boliger som privat udlejer, så kan det blive en dyr fornøjelse, hvis en lejer begynder at klage over fugtskader, skimmelsvamp eller andre hygiejneproblemer – men det er samtidig også helt uundgåeligt. Selv hvis man virkelig er god til at lufte ud og gøre rent efter sig selv, så kan der sagtens opstå fugtskader i forbindelse med skader på for eksempel tag eller ydrevægge. Hvis der forekommer disse skader, så er det ikke lejeren, der skal sørge for eller betale for at få fjernet skimmelsvamp eller få affugtet en lejlighed – det er udlejeren. Det er her skadeservice kommer ind i billedet.

Skadeservice handler om at have en aftale med et firma, som rykker ud, når der bl.a. opstår fugtskader, skimmelsvamp og andre hygiejneproblemer. Det kan for eksempel være, hvis der er sket oversvømmelse, der medfører fugtskade og skimmelsvamp. Skadeservice kan nemlig afhjælpe problemerne ved at affugte den eller de pågældende boliger og de kan også behandle vægge og gulve mod skimmel og bakterier efter oversvømmelser. Skadeservice kan også gøre noget ved et dårligt indeklima. Det gør de blandt andet ved hjælp af ozonrens.

Når skaden først er sket, handler det om at handle hurtigt. Der skal hurtigst muligt komme en ud, som kan afhjælpe problemer som for eksempel dårligt indeklima, skimmelsvamp, fugtskader og lignende. Hvis du har en fast aftale med en skadeservice, så kan de rykke ud med det samme. Du skal ikke vente flere uger på at firmaet får tid, og du risikerer dermed ikke at skaden bliver større over tid. Der bliver taget hånd om problemet hurtigst muligt – og du sparer penge, fordi du for eksempel ikke skal ud og finde en ny bolig til din lejer, som sidder med fugtskader.

En professionel skadeservice kender også problemerne og de kender løsningerne endnu bedre. Der findes selvfølgelig meget, som man selv kan gøre i forhold til disse problemer, men der er ingen, der har bedre løsninger til disse problemer end en professionel skadeservice. Spar tid og penge på langsomt gør-det-selv-arbejde, som ikke holder i længden og hyr skadeservice til at tage sig af din ejendom – de ved, hvad de skal og de sørger for at din ejendom kommer i god stand igen.

Står du og mangler hjælp til skadeservice? Kontakt denne skadeservice i København!