Føler du, at du er blevet træt af din lejligheds indretning, men at du simpelthen ikke kan se hvordan dette kan ændres? Det er svært at skabe et nyt rum, hvor man har så mange ting, der forhindrer et tydeligt ønske, og det kan derfor være nødvendigt at smide gamle møbler og dekorationer ud. Ønsker du at sælge disse, kan det være en idé at kigge på lager til leje, hvor du kan smide alle dine ting derind, for derfra at få en klarere vision af hvad du egentlig gerne vil opnå med dit rum. Det kan være dyrt, at få nye møbler, og hvis du sidder i en situation, hvor budgettet virkelig strammer pungen, så kan det måske være en god idé, at tænke i små baner. Små dekorationer kan faktisk gøre, at du skaber en hel ny æstetik og et helt nyt look i et rum. Plakater kunne f.eks. være en anledning til en ny stemning i dit rum.

Se dig godt om

Nogle gange, kan man komme til at smide ting ud, man egentlig godt kan bruge. Her kan det måske være nøddigt, at renovere gamle møbler, eller finde nogle gamle dekorationer frem, som man måske har glemt. Et skab kunne males i en ny farve, eller du kunne finde den gamle vase frem, som du havde gemt i kælderen for 5 år siden. Lige meget hvad, kan det altid at betale sig, at være omhyggelig, når man skal smide ting og møbler ud.

Mange muligheder – Start småt

Når du endelig har fået en vision over hvordan det hele skal se ud, og hvad du kan gøre med gamle møbler og dekorationer, kan du jo gå i gang med at lede online og i butikker efter nye ting. Som nævnt tidligere, kunne plakater f.eks. være en god start, især hvis man bor i en mindre lejlighed. Det er typisk sådan, at man gerne vil forhindre større møbler og større dekorationer, da det derfra vil føles trængt at være i rummet eller i lejligheden. Det er altså nogle gange bedre at starte småt.