Julepynt og ornamenter af høj kvalitet produceres i stor stil af Maileg, der bl.a. byder ind med smuk juletræspynt som deres trommer, hjerter og stjerner på snor. De tykke, men søde Maileg grise med overflade i ternet stof vejer godt og er en sød julegave. Og for samlere har mærket sine Noël nisser, der står stabilt på skabshylden og kan kendes på afstand på deres lange, strittende nissehuer. Ønsker du en Maileg jul? Så gå på udkig i forskellige Maileg varer.

Maileg har flotte juleornamenter til enhver smag

Mailegs julekollektion har den dobbelt force ved dels at byde på ornamenter, figurer og pynt af højere kvalitet, end du måske er vant til. Dels ved at mærkets forskellige produkter også prismæssigt gør dem velegnede til at gives i julegave. Det kunne fx være aktuelt at give en af de bløde Maileg nisser/pixier i flot tændstiklignende æske til bedsteforældre eller slægtninge uden for kernefamilien. Æsken kan du pakke ind i Maileg gavepapir – så er den lige til at give.

Giv dig selv en Maileg jul – få flere ornamenter

For at få en ordentlig Maileg jul kan du evt. købe flere af deres juleornamenter i én pakke, da mærket sælger små pakker med fx tre eller seks stykker julepynt, der trækker på den samme farverige og stilfulde designtænkning. Mailegs julepynt har et retro udseende, hvor flotte bolsjefarver går sammen med nærmest skinnende glatte overflader om at give prægtig pynt.

Gå ikke på akkord med æstetikken

Har du budgettet til at spekulere i Maileg pynt i stor stil, kan du bryde med de traditionelle julekugler og sølvguirlander købt i supermarkedet – og bringe en helt ny type jul ind i dit hjem.

Giv familien en jul, der ikke går på akkord med æstetikken. Tjek udvalg over Maileg julepynt.