Isolering handler i høj grad om at spare penge i sidste ende. Isoleringsarbejdet koster selvfølgelig nogle penge, men det er penge, som i nogle tilfælde hurtigt og i andre tilfælde lidt langsommere faktisk tjener sig selv ind igen ved at gøre varmeregningen betydelig mindre. Det kan derfor i mange tilfælde godt betale sig – og i nogle tilfælde er det endda nødvendigt – at investere i isoleringen af huset. Men hvad kan man egentlig gøre, hvis man gerne vil spare penge på varmeregningen og have bedre isolering i sit hus? Vi har i denne artikel taget udgangspunkt i CAWO A/S, et snedkerfirma nær Vojens, så læs med her og bliv klogere på, hvordan de kan hjælpe dig med at få et bedre isoleret hus, så du kan spare penge.

Efterisolering af huset

Efterisolering betyder, at der enten lægges ekstra isolering i konstruktioner eller at der isoleres, hvor der ikke tidligere har været isoleret. Det kan gavne både ældre hus, men også nyere huse, som kun er et par år gamle. Efterisolering kan ske stort set alle steder, som skærmer boligen af mod vind og vejr, heriblandt tag og vægge. Det er altid en god idé at starte med at efterisolere loftet, da op til 30 procent af varmetabet sker igennem dette. Der er derfor mange penge at spare ved at investere i efterisolering.

Nye vinduer og døre

Ældre huse har en tendens til at være lidt utæt. Det kan derfor være en god investering at få monteret moderne vinduer og døre. Disse er nemlig en del mere energivenlige end de ældre vinduer og døre, og kan derfor bidrage til god isolering af boligen. Udskiftningen vil normalt kunne tjene sig hjem et blot nogle år, men du vil hurtigt mærke besparelsen på varmeregningen.

Nyt tag – eller tagrenovering

Taget er også en stor synder, når vi taler varmetab. Et nyt tag – eller blot renovering af taget kan derfor også have en betydelig indvirkning på varmeregningen. Selvom det selvfølgelig vil gå længere tid, før udgiften har tjent sig hjem, har det andre fordele. Du får f.eks. et rigtig pænt tag, som giver huset et æstetisk løft samtidig med at du øger husets værdi.

Hvis du står og har brug for hjælp til isoleringsarbejdet, så du altid kontakte CAWO A/S. De kan hjælpe dig med alle ovenstående isoleringsopgaver, så du kan begynde at spare penge på varmeregningen.