Senge kan kravle langt op ad prisstigen, hvis du skal have en seng, der faktisk er behagelig og brugbar at sove på. Den nemmeste måde at spare penge på er blot ved at købe en yderst billig, men rimelig dårlig seng. Det kan være tillokkende, når øjnene farer over de høje prisklasser på de fleste senge. Men sengen er noget af det vigtigste i dit liv. Uden en god seng nedsætter du virkelig din livskvalitet, da vi alle har brug for en god nattesøvn for at kunne fungere maksimalt. Der er smartere måder at spare på – klik her for eksempler på billige, kvalitetssikre senge.

Når den billige seng skal udvælges

Der er mange forholdsvis nemme måder at spare ganske meget på din næste seng. Her er nogle af de mange muligheder, du har:

  • Køb din seng online. Som så mange andre ting, kan senge oftest findes billigst online, hvis du blot kigger de rigtige steder.

  • Lav din research inden du lægger dig fast på en seng. Sammenlign de forskellige muligheder – hvad er billigst, men stadigvæk med en vis kvalitet?

  • Hvis det ikke haster med sengen, kan du vente til, der opstår en form for udsalg eller salgshelligdag f.eks. Black Friday, Cyber Monday, en given forhandlers fødselsdag osv.

  • Du kan opdele købet af madrassen og sengerammen og eventuelt købe sengerammen brugt. Sengerammen bruges blot til at støtte madrassen, så her kan du godt gå lidt ned på kvalitet (og dermed ned i pris).

  • Du kan også lave din egen sengeramme. Du kan f.eks. gøre brug af nogle paller til at lave rammen, hvilket også giver en vis form for æstetik i rummet.

  • Alternativt kan du helt undvære sengerammen og blot bruge en madras. Hvis madrassen er god nok, mærkes det ikke så meget – men en sengeramme er at fortrække.