Der er ingen tvivl om, at spørgsmål om bæredygtighed og miljøvenlighed er mere relevante end nogensinde på nuværende tidspunkt. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi hele tiden bliver præsenteret for nye og skræmmende statistikker og studier, der vedrører klimaforandringer. I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan du kan gøre noget godt for miljøet.

Et af de tiltag som flere og flere danskere tager til sig er en mere bæredygtig varmeløsning som eksempelvis en luft til vand varmepumpe. Her kan du blive klogere på, hvordan luft til vand varmepumper virker. En luft til vand varmepumpe er for dig, der ønsker at tage mere hensyn til miljøet og spare penge på samme tid.

Hvorfor sparer jeg penge på denne løsning?

Hvis du beslutter dig for at få installeret en luft til vand varmepumpe, kommer du til at bruge væsentlig mindre strøm på opvarmning i fremtiden. Det betyder, at du vil være medvirkende til at skåne miljøet samtidig med, at du skåner din egen pengepung. Det er både en fordel for dig og for alle andre!

Du kan spare mere endnu

Udover du kommer til at spare penge på sigt, kan du også få et afslag i prisen på selve installationen. Det kan du, fordi regeringen har besluttet, at alle der ønsker at blive mere bæredygtige i forbindelse med deres varmeløsning kan få et økonomisk tilskud af staten. Dette tilskud er et energitilskud.

Hvis du ønsker at ansøge om et energitilskud, skal du henvende dig til et energiselskab. Når du skal henvende dig, er det en oplagt idé at henvende dig til flere forskellige udbydere. Når du vælger at henvende dig til flere forskellige energiselskaber, kan du blive præsenteret for flere forskellige energitilskud. På den måde er du garanteret, at du kan vælge det tilskud, du finder mest interessant.