Geographical Norway er et tøjmærke, som særligt har udmærket sig indenfor produktion af vintertøj og skijakker, men gør sig også i kvalitet indenfor tøj i al almindelighed, herunder t-shirts, bukser, tasker og vindjakker.

Som nævnt ovenfor er Geographical Norway særligt kendt for vinterjakker og skijakker, som for mange modellers vedkommende er udstyret med en pelskrave, og som i den brede offentlighed har et godt ry for at være en kvalitetsvare til skarpe priser. Pelskraverne er i øvrigt ikke af ægte pels, så du behøver ikke at spekulere på at ligge naturen og dyrene unødigt til last ved at købe Geographical Norway. Geographical Norway har også i udlandet gjort sig bemærket som et kvalitetsprodukt til skarpe priser, og som et produkt, der både på udseende og kvalitet kan konkurrere med dyrere mærker. Tøj fra Geographical Norway kan let kendes ved det karakteristiske logo med et norsk flag og den påtrykte tekst ’Geographical Norway’. Geographical Norway er et dansk tøjmærke under firmaet Tex-Time, som foruden Geographical Norway også producerer tøj under mærkerne ’Duke Clothing’ og ’Tex-Time’.

Geographical Norways øvrige produkter

Foruden skijakker og andet vintertøj producerer Geographical Norway også en lang række andre produkter og også til mange andre årstider end vinter. Læs her en gennemgang af Geographical Norways udvalg i forhold til de forskellige årstider. Se det store udvalg af Geographical Norway her.

Vinter

Geographical Norway har særligt gjort sig bemærket ved at være leveringsdygtig i prisvenlig kvalitet til vintersæsonen, bl.a. i form af vinterjakker, skijakker og anorakker.

Forår

Til foråret kan Geographical Norway tilbyde lette softshell-jakker, forårsjakker, veste, fleece trøjer og bukser.

Sommer

Til sommeren kan Geographical Norway tilbyde softshell-jakker, sommerjakker, veste, fleece trøjer, joggingbukser, shorts, knickers, polo’er og t-shirts.

Efterår

Meget lig det, de kan tilbyde til forår, kan Geographical Norway tilbyde softshell-jakker, veste, fleece trøjer.

Ikke-sæsonbestemt

  • Tasker

  • Bukser