Hvis du har en virksomhed, så ved du også, hvor vigtig en del markedsføring er for at skabe en succesfuld forretning. Du kan have et fantastisk produkt eller en genial service – men hvis ingen kender til din service eller dit produkt, får du ingen kunder.

Det er en omfattende opgave at lave en komplet markedsføringsstrategi. Det er derfor heller ikke dette, denne artikel handler om. Vi vil i stedet for forsøge at give dig/jer nogle små tips og tricks, som kan blive en del af jeres markedsføringsstrategi.

Små konkurrencer på sociale medier

Noget, der virkelig kan lokke potentielle kunder til, er ord som “gratis”, “konkurrence” og lignende. Vi elsker alle gratis ting og give dem ud, er en nem måde at skabe positiv omtale for sig selv på.

I dag florerer der mange online konkurrencer på Facebook og Instagram, og det er der sådan set ingen grund til at ændre på – det fungerer nemlig rigtig godt!

Jeres konkurrence behøves ikke at være noget helt vildt, men det skal selvfølgelig været noget, folk føler, de får noget ud af at vinde. Det kan godt være, at det virker som at kaste penge ud ad vinduet, men i sidste ende vil det skabe mere omdømme for jer. Husk desuden at tilføje at de, der melder sig til konkurrencen, skal tagge deres venner i opslaget – så når opslaget ud til endnu flere!

Klistermærker

Hvis du er seriøs omkring din virksomhed, så har I med garanti et logo. Men hvor er jeres logo placeret? Inde på jeres hjemmeside? Der skal det jo også være, men har du overvejet at reklamere et sted, der ikke foregår online?

Ja, det er næsten utænkeligt i dag, hvor alt er digitaliseret – og så alligevel ikke.

Du har sikkert før spottet en bil med et klistermærke, der reklamerer for et tilfældigt firma. Især, når vi kører på kedelige veje, kommer vi til at kigge på bilerne omkring os. Her er en god mulighed for at skabe lidt reklame for jer selv! Få lavet klistermærker med dit firmas logo og udlever dem til familie og venner – hvis det er dine rigtige venner, kan de ikke sige nej til at hjælpe dig!

Der kan desuden lavet klistermærker til alle formål og til at placere alle steder. Du får altså mange muligheder for at være kreativ, hvis du investerer i klistermærker!