Tanzania er meget mere end blot safari rejser

Der er en grund til, at København Zoo er på top 5 over mest besøgte attraktioner i Danmark. Vi nærer en dyb fascination for vilde dyr – på tværs af alle aldersgrupper. I børnehaven har alle børnene en klar holdning til hvilket dyr, der er deres yndlingsdyr. Men selvom mange familier tager i Zoologisk Have for børnenes skyld, bliver de fleste voksne da også imponeret, når de ser en løve på tæt hold.

Forestil dig så at se disse vilde dyr i deres oprigtige element. Dette er muligt med en safari rejse til Tanzania. Ved at tage på en af de mange forskellige Tanzania rejser er du garanteret safarioplevelser for livet. Safari i Tanzania er nemlig blandt de mest populære safarier i hele Verden. Og det er der bestemt også en grund til. Tanzania byder nemlig på et hav af naturvidundere. Du kan for eksempel tage et smut ned i Ngorongoro-krateret, der har sit helt eget økosystem. Her er artsdiversiteten aldeles høj, da dyrene ikke kan komme ud af det enorme krater. Dermed er dig og din familie garanteret en Tanzania safari, der ikke er kedelig.

Hvad kan Tanzania ellers byde på udover safari rejser?

Selvom Tanzania primært er kendt for sine vilde safari rejser, har det østafrikanske land meget andet at byde på. Værd at nævne er for eksempel Kilimanjaro. Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg, og byder på bjergbestigning i verdensklasse. Tæt på bjerget ligger den populære turistby Arusha, så du vil føle dig tryg og sikker, selvom du er langt væk hjemmefra. Derudover kan Tanzania også byde på kridhvide sandstrande og turkisblåt havvand. Zanzibar er nemlig en autonom del af Tanzania. Og hvem har ikke hørt om ferieparadiset Zanzibar? Der går fly direkte fra Kilimanjaro International Airport til Zanzibar, så der er rig mulighed for at kombinere safari rejsen med en afslappende strandferie på Zanzibar.