Har du altid ønsket at oprette din helt egen hjemmeside til din virksomhed, men ved ikke hvordan? Eller måske troede du altid, at det var for svært? Det ville være nødvendigt at kende til programmering og lære at lave et godt design. Der er hundredevis af forskellige hjemmesidebygningsplatforme og hjemmesidesbyggere rundt omkring på markedet, og nogle er endda gratis. Der er WordPress, Wix, Nemme Hjemmesider… Bare for at nævne nogle få. Du kan også vælge at kode dit websted fra bunden, men jeg vil ikke anbefale det hovedsageligt af to grunde:

  1. Det tager bare for meget tid (alvorligt)

  2. Dit slutresultat vil være middelmådigt når det er bedst.

Find en platform

Så hvis du vælger at få en professionel planform til at programmere din hjemmeside for dig, er der stadig lige et par ting du skal gøre inden. Den første ting du skal er selvfølgelig at vælge hvilken platform du vil lave din hjemmeside på. Hver platform er forskellig, og nogle platforme er nemmere at finde rundt i end andre, men i sidste ende handler det selvfølgelig om slutresultatet, som er din hjemmeside. Når du har valgt en platform, skal du i gang med at finde et domænenavn og selvfølgelig designe et logo.

Dit arbejde

Derefter skal du i gang med at designe selve hjemmesiden, og det gør du simpelt ved at udfylde en formular, hvor du fortæller hvem du er, og dine personlige oplysninger. Derefter vil du som regel blive spurgt om nogle spørgsmål, som kan hjælpe platformen med at forstærke og forbedre din fremtidige hjemmeside. Uden disse informationer vil platformen have meget svært ved at lave en hjemmeside designet specielt til dig, så derfor er det vigtigt at du har styr på de ting der skal svares på, og at du får svaret godt og grundigt.