Der er mange ting der er fedt ved Office, og når man skal bruge deres programmer. Der er utrolig meget læreridt, og det er ikke engang sikkert, du har fået syr på alt hvad produkterne kan og ikke kan. For det kan nemlig være utroligt svært at finde hoved og hale i alting.

Første vilde ting

Word kan bruges til andet end at skrive tekster og diverse andre skriftlige ting. Du kan downloade Word mat, som består af en slags lommeregner. Det går ud på at du kan lave matematikafleveringer eller andet i Word, og få din computer til at udregne alting. Det er og bliver ikke smartere, så er du nemlig fri for at sidde med din lommeregner, og en masse mellemregninger som ikke kommer med, du husker nemlig det hele.

Anden vilde ting

Der er et program ved navn GeoGebra, hvor der kan laves tegninger, grafer mv. Det er en god løsning til dig der bygger eller lign, fordi du kan tegne i andre målestoksforhold, og vise hvad du duer til, også online, det er utrolig smart.

Tredje vilde ting

Den tredje vilde ting er at du kan bruge PowerPoint til dine præsentationer, og så kan du printe det ud hvis du skal bruge det, det kan både printes ud hvor der er plads til noter, og til hvor der ikke er noter.

Fjerde vilde ting

Du kan dele dine dokumenter og få flere med til at skrive i dokumenter. Det er en smart og effektiv måde at få andre med i dit arbejde, du kan både dele med redigering, og bare så folk kan se på.

Femte vilde ting

Den sidste vilde ting er at du kan arbejde på tværs af filer, og stadig dele med andre, du kan bruge PowerPoint, og bruge Word samtidigt.