Har din virksomhed brug for indpakning og emballage af forskellige slags? Hvad end du skal bruge papæsker, hobbyknive, palletering, pakketape eller forsendelse så læs med i denne guide, og bliv informeret om hvad for noget emballage du skal bruge til lige netop din virksomhed.

Lager og logistik

Hvis en stor del af din virksomhed omhandler lager og logistik, skal du først og fremmest have styr på de basale ting: Forskellige størrelser papæsker, forsendelsesposer, pakketape, dispenser til pakketape, fragtetiketter og så videre. Dette har du forhåbentligt allerede godt styr på, og derfor kan vi nøjes med blot at gennemgå et par gode anbefalinger. Se med nedenfor, hvor du får en gratis liste over et par gode alternativer eller tilføjelser til din virksomhed inden for lager og logistik:

  • Low noise pakketape. Ja det er korrekt, som navnet lyder, kan du faktisk få pakketappe som larmer langt mindre ved afrulning.

  • Højkvalitets-emballagekniv. Du tænker sikkert, at de billige hobbyknive er helt fine til din virksomheds behov, men det er kun fordi du ikke har prøvet denne. En højkvalitets-emballagekniv koster lidt mere, men den er også helt uundværlig på lageret eller i butikken. Den kan åbne alle former for pakker, hvad end de er lukkede med tape, metalklips eller plastbånd, og så sikrer den, at du ikke snitter dig selv. Kniven er meget nem at anvende, og du kan let skifte knivbladende når de engang er slidt op.

  • Posesvejser. En posesvejser kan hurtigt og sikkert forsegle dine plastposer, og er meget nem at anvende. Hvis din virksomhed ikke allerede ejer sådan en, kan det varmt anbefales. En posesvejser vil nemlig spare jer for en masse besvær.

  • Selvklæbende lagerlommer. Din virksomhed har sikkert allerede masser af lagerlommer, men selvklæbende lagerlommer er fremstillet med to selvklæbende strips på bagsiden, som gør dem anvendelige til alle overflader som f.eks. plast, karton eller metal.