Har du gået og overvejet, om det måske ville give mening for dig at lease en bil fremfor at have din egen, så er det her, du skal læse med. Der er nemlig både fordele og ulemper ved at lease en bil, og det kan være meget godt at lære om.

At eje eller ikke at eje

Hvis du selv ejer den bil, du kører, så ejer du også værdien af den bil, hvis du en dag vil sælge den videre. På den måde er det en form for investering. Der er bare det med biler, at de falder i værdi, så snart de forlader forhandlerens garage. Derfor vil du aldrig kunne få så meget for din bil, som du selv har givet.

Hvis du derimod leaser din bil, så kommer du heller ikke til at eje noget af bilens værdi. Til gengæld vil der typisk være taget højde for bilens alder, og det antal kilometer den har kørt, når du betaler dine månedlige udgifter for den.

Færre udgifter ved leasing

En af de store fordele ved leasing er, at du ikke kommer til at stå med de store udgifter, som ellers kommer med at eje en bil.

Er der nogen problemer med bilen, så er det nemlig leasingforhandlerens ansvar.

Da det er dem, der ejer bilen, har de også den største interesse i, at alt er fuldstændigt i orden.

Kør din drømmebil

Da der ikke er de samme store udgifter ved at lease som ved at eje, så er der også en rigere mulighed for at komme til at køre i din drømmebil, også hvis det bare er i en periode.

Det er muligt at lease mange forskellige biler. For eksempel bmw leasing kan være en mulighed for at køre i både nyere og ældre BMW ‘er, hvis det er det, du drømmer om.