Kender du ikke også det der med, at du får en vildt personlig gave. Det er ikke noget, du har ønsket dig, men alligevel er det noget, du aldrig nogen sinde vil være foruden nu. Der er ikke noget som en skøn, personlig gave, hvor man virkelig kan fornemme, at der er blevet tænkt på lige præcis én, da den er blevet købt eller kreeret. Dette kan gøre én fuldstændig glad i låget, og man kan virkelig fornemme, hvor meget man er elsket.

”Billeder siger mere end 1000 ord”

Du har helt sikkert også hørt sætningen ”billeder siger mere end 1000 ord” hundredeviser af gange. Sætningen kan godt virke flødeagtigt, men faktisk er der noget om det. Med ord kan man godt fortælle et andet menneske, hvor meget man elsker ham eller hende, men på billeder kan man se alle følelser, personligheder og forhold. Billeder kan virkelig skaber minder, og de kan for alvor skabe en varm følelse hos én, når man kigger dem igennem. Så billeder med alle de minder, man har, er i særdeles noget af det dyrebareste, man ejer.

Saml alle minderne ét sted

Men igennem ens liv er det faktisk ikke kun billederne, der er med til at give minder. Der er også så mange andre ting, der sammen fortæller en historie om, hvem vi er blevet som person, og hvordan vi er blevet sådan. Der er ID-armbåndet fra sygehuset fra fødslen, der er en tot hår fra sit klip, der er ens første tegning, ens håndskrift, ens højdeudvikling. Pludselig er det ikke kun scanningsbilleder, dåbsbilleder, førsteskoledagsbilleder, osv. Disse billeder er også værdifulde, men de andre ting er lige så meget med til at fortælle en historie om én. Derfor er det hele værd at gemme på. Men hvordan gemmer man det lige, så det ikke bliver væk eller ødelagt? I en bog. Men ikke bare en hvilken som helst bog

Dit barns mest personlige bog

Med barnets bog fra Prik og streg kan du gemme alle dit barns højdepunkter i den mest personlige bog, dit barn nogensinde vil få. Hvad enten det er fysiske ting eller billeder, der skal i den, så vil det alt sammen være noget, der senere hen kan vise dit barn, hvad han eller hun har oplevet, og hvordan barnet har udviklet sig. Det er en helt speciel bog, der i den grad vil være proppet med minder og følelser. Og bogen kan man også sammensætte lidt efter, hvad man ønsker at have med i den, forstået på den måde, at den også kan fås med ringbind, så hvis der fx kommer noget, som ikke umiddelbart passer ind på de i forvejen designede sider, så skal det ikke stoppe en fra at få det med. Så bogen vil helt sikkert være noget af det kæreste og mest personlige, dit barn vil få i sit liv. Den er fyldt med så mange minder og kærlighed. Den vil være fyldt med de første år af barnets liv.