Det har altid været en ting at handle i genbrugsbutikker, men de seneste par år er det blevet mere og mere populært. Det er der flere grunde til. Hvis ikke du er vant til at handle genbrug, kan det for nogen godt virke helt grænseoverskridende at træde ind i sådan en butik. Der er altid en lidt spøjs lugt og tingene ser ofte rodet ud, men hvis du ser bort fra det, kan du købe ud med nogle rigtig fede ting.

Hav en masse tålmodighed med

Hvis du vil prøve at handle i en genbrugsbutik, er det nødt til at medbringe et åbent sind og en portion tålmodighed. Du er nødt til at gribe det helt anderledes an, end når du træder ind i en almindelig tøjbutik. Du kan ikke nøjes med lynhurtigt at scanne rummet, for så finder du intet i en genbrugsbutik. Her er du nødt til at gennemgå hvert stativ og kigge på hvert stykke tøj nøje.

Skab en helt unik stil

Det fede ved at handle genbrug er bl.a., at du kan finde nogle items, som ingen af dine venner har. Du kan finde helt unikke ting. Desuden kan du altid sy tingene helt om, så du får skabt din helt egen stil. Eftersom genbrug som regel er rigtig billigt, er der ingen skam i at sy en bluse helt om f.eks. Janome symaskiner – køb her! Der er kun én af hver slags i en genbrugsbutik, så nogle gange er det også nødvendigt at tænke lidt kreativt, da størrelserne ikke altid lige helt passer.

Du passer på miljøet

En anden grund til, at genbrug er populært og rigtig fornuftigt er, at du er med til at skåne miljøet. Det er langt bedre for miljøet at genbruge fremfor at fremstille noget helt nyt og smide ud.