Er du på udkig efter nogle nye hårprodukter, et nyt glattejern, eller måske bare en ny hårtørrer? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om HH Simonsen, som ønsker at opfordre dig til at have en god hårdag hver dag. Er du således en af dem, der ønsker at have lækkert hår hver eneste dag, finder du lige her et stort udvalg af produkter fra HH Simonsen.

Kvalitet siden 2002

HH Simonsen har leveret professionelle styling produkter til håret siden år 2002, og kvaliteten er ikke faldet det mindste siden da. De leverer således altid produkter af allerhøjeste kvalitet, og de gør det ud fra tanken om, at priserne skal være for alle. HH Simonsen blev altså etableret i 2002 i Skærbæk i Sønderjylland, og de havde stort fokus på, at produkterne skulle kunne betale sig fra de lækre produkter i topkvalitet – professionelle såvel som private. Denne tanke fører HH Simonsen blandt andet ud i livet, ved at fokusere på komfort, sikkerhed og funktionalitet og mindre på design. Det betyder dog ikke, at deres produkter ikke er fremstillet i et flot design, her går det enkle design dog blot igen i mange af produkterne.

HH Simonsen produkter til ethvert behov

Produkterne fra HH Simonsens er desuden udviklet gennem et tæt samarbejde med frisører, og af netop denne grund opfylder de også alle krav, som bliver stillet fra både private og professionelle kunder. Du kan med stor fordel tage et kig på HH Simonsens mange glattejern, hårtørrere samt hårbørster, som alle er fremstillet af allerhøjeste kvalitet, og som derfor giver dig en god oplevelse hver gang. Giv eksempelvis den fantastiske Wet Brush fra HH Simonsen et skud, og få styr på både kruset, tykt og filtret hår – det går hurtigt og det er helt smertefrit. Prøver du derudover Boss føntørreren fra HH Simonsen, får du power med stort p, men med mindsket statisk elektricitet, forkortet tørretid samt et blødt resultat.

Når det kommer til HH Simonsen, er der således et kæmpe udvalg af produkter at vælge imellem, og derfor finder du også med garanti noget, der falder lige i din smag. Det gælder desuden både, når det kommer til farver, designs, funktionalitet og resultater – HH Simonsen tilbyder nemlig produkter til enhver smag samt enhver hårtype.