Klistermærker bliver brugt til alverdens ting. Hvilke klistermærker, du skal bruge afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge dem til.

Vinylklistermærker er klistermærker med en blank overflade, som kan tåle vand. Vinylklistermærker er meget slidstærke og er et rigtigt godt allround-mærke. Du kan derfor sagtens bruge dem udendørs på cykler, golfkøller, i drivhuset eller på postkassen. Hvis du har brug for klistermærker til at sætte på bøtterne i køkkenet kan du også bruge vinylklistermærker, for de kan sagtens tåle mange ture i opvaskemaskinen. Når du er på udkig efter klistermærker kan du også tjekke, at klistermærkerne ikke indeholder skadelige stoffer. Vinylklistermærker fra ikastetiket.dk har fået godkendelsen EN 71-3, der er din garanti for at klistermærket ikke indeholder skadelige stoffer. Vinylklistermærker kan laves i nærmest den størrelse, du har brug for. Uanset om det er til at sætte på en blyant eller du har brug for et stort klistermærke til at sætte i vinduet.

Klistermærker til tøj

Er du på udkig efter et klistermærke, som du kan sætte fast i tøj eller sko? Så kan du bruge Navnemærket. Navnemærket er et blødt klistermærke, som ikke er stift, men blødt og rart at have mod huden, når mærket sidder i tøjet. Klistermærker til tøj er geniale i børnefamilier. Mange børnefamilier vil gerne videresælge tøj, legetøj og babyudstyr – og i stedet for at skrive direkte i tingene med en sprittusch, vælger de at bruge klistermærkerne, som kan tages ud af tøjet igen uden at efterlade grimme mærker. Navnemærket kan sagtens tåle mange ture i vaskemaskinen og sætter du det på madkassen vasker du den selvfølgelig bare i opvaskemaskinen, som du plejer.

Papirklistermærker

Papirklistermærker er mærkater med en mat papirkvalitet, som du kender det fra et stykke papir – bare. Papirklistermærkerne har et mere råt og naturligt udtryk sammenlignet med vinylklistermærkerne og de har ikke samme slidstærke kvaliteter. Til gengæld får du et klistermærke med et fedt finish, der gør sig godt på indpakning.

Klistermærker til flasker

Har du startet dit eget hjemmebryggeri eller vil du bare gerne have de indkøbte vinflasker til brylluppet til at syne af lidt mere? Så kan du designe dine egne flaskeetiketter, som du kan klistre på flasker. Klistermærkerne til flasker er i en stærk kvalitet, som sagtens kan tåle at ligge i køleskab eller en stor balje med vand og is. Men klistermærkerne tåler ikke en tur i opvaskemaskinen, ligesom vinylklistermærkerne.

Gennemsigtige klistermærker

Gennemsigtige klistermærker er rigtigt smarte til at bruge på fx krydderiglas eller andre ting, hvor det vigtigste er, at du kan se teksten eller motivet. Transparente klistermærker kan som udgangspunkt kun produceres med sort tekst.

Konturskårede klistermærker

Et konturskåret klistermærke er et klistermærke, der har samme facon som motivet på klistermærket. Det kan fx være du vil have et klistermærke formet som et hjerte, eller et klistermærke med fodboldklubbens logo. De konturskårede klistermærker får præcis den form, du ønsker og kan skæres efter tekst og illustrationer, som fx dit firmalogo. Du kan få et konturskåret klistermærke i forskellige kvaliteter, som fx vinyl og transparent.