At arbejde i industrien er fysisk hårdt arbejde. Mange går ned med arbejdsskader og andre skavanker grundet den enorme last der arbejdes med. Derfor skulle din virksomhed også tage at overveje en svingkran fra Alvac A/S. Med en svingkran vil medarbejderne undgå overlast af kroppen, og samtidig mindre skader og fravær. Kranen er virkelig effektiv, eftersom den kan håndtere mange forskellige behov for løft. Det kan altså være alt fra 15 kg til 2 tons, hvilket de fleste industrivirksomheder kunne bruge noget hjælp til.

Henvend dig omkring behovene

Hvis din virksomhed også skal have fat i en svingkran, så tag kontakt til kranfirmaet. Det kan fx være henvendelse omkring eventuelle spørgsmål. Det er også muligt at få booket en tid til en demonstration af en svingkran. På den måde kan virksomheden få testet maskinen af, inden der altså investeres.

Ved henvendelsen vil du også få et guidet overblik over, hvilken type af svingkran der imødekommer dine behov og mangler. Har du at gøre med fødevareindustrien, skal der tages særlige hensyn til hygiejnen. Heldigvis specialiserer kranfirmaerne sig også med disse særlige hensyn, og man skal i denne henseende have en kran i rustfrit stål.

Er du stadig i tvivl?

Hvis du ikke har en ide om, hvilken type af kran din virksomhed mangler, så fortvivl ej. Her kan du eventuelt selv lave en lille undersøgelse, før du vælger at henvende dig. Dette vil spare firmaet for meget tid, og det vil tage mindre tid at producere kranen, hvis du fra start ved hvilken type det handler om. På hjemmesiden kan du klikke lidt rundt, og læse om de forskellige typer af kraner. Derudover kan du også se billeder, og videoer om anvendelsen. Når der er dannet et grundlag for en ide om, hvilken type af kranvirksomheden har brug for, kan henvendelsen succesfuldt finde sted.