Indretning af din virksomhed er yderst vigtig, da den påvirker dine ansattes arbejdsindsats og deres trivsel. Ligeledes skal arbejdsforholdene være ordentlige, samt de ansatte skal have mulighed for at kunne trække stikket, hvis brugen for en pause opstår. Indretningen skal derfor være mere end praktisk.

Arbejdsenergi

God indretning kræver ikke en ny omvæltning med nye møbler. Du kan skifte og lave lidt om, og du vil allerede kunne se og mærke en forskel. Et nyt miljø bliver skabt, når du rykker rundt på møblerne. Det handler derfor ikke om, hvilken udsigt, som din virksomhed har. Sørg for, at dine ansatte kan lide at opholde sig i det miljø, som du prøver at skabe. Plakater er et godt valg, da plakaterne skaber en hyggelig og varmere stemning – plakaterne er med til at pifte lokalerne op. Tilføj planter til kontormiljøet, du bringer herved naturen med ind på arbejdspladsen med en ro, og giver plads til mulighed for fornyelse af dine ansattes energi. Udover at bringe det grønne miljø ind i din virksomhed, kan du skabe et grønnere miljø udenfor med bænke og plante træer, hvor dine ansatte har mulighed at gå ud.

Møblering

Det praktiske har de fleste virksomheder altid i baghovedet under indretning af virksomheder. Dog er dette forkert prioriteret, da det handler om, hvad der fungerer for dine ansatte. Smartere kontormøbler kan du derfor se som en investering. Man siger ofte, at ”det er vanens magt” – du skal derfor komme disse vaner i forkøbet ved at ændre på indretningen gennem en opgradering af indretningen, løsninger og kontormøbler. Du kan eventuelt tage dine ansatte med på vejen, og spørge dem til råds. Ofte kan de sidde med mange ideer, som bør siges højt for, at den bedst rummelige arbejdsplads skabes. Ændre på arbejdsrammerne og se en ny energi komme frem.