Vi er ikke lige heldige hver dag, og sommetider sker det, at heldet bare ikke er med os. På sådanne dage føles det som om, at alt kan gå galt, og at intet går vores vej. Det kan være alt, lige fra at vi spilder kaffe ned over os selv, til at vores mobil pludselig går død og ikke vil tænde. Uanset hvad er det ekstremt frustrerende og kan ødelægge vores humør og fjerne vores overskud.

 

Lige så frustrerende er det, hvis vores køretøj pludselig bryder sammen og ikke kan køre videre. I en sådan situation er det naturligt at gå i panik og at få en følelse af afmagt. Heldigvis er der hjælp at hente.

 

Sådan kommer du bedst og hurtigst videre

Det er altid på de helt forkerte tidspunkter og på de helt forkerte steder, at vores køretøjer går i udu. Når du befinder dig på motorvejen eller et sted midt ude i ingenting, er det nemlig på ingen måde en fornøjelse at sidde fast. Derfor handler det om at få hjælp hurtigst muligt.

 

Du kan med bugsering få den rette hjælp til at komme hurtigt og sikkert videre, når problemerne med dit køretøj opstår.

 

Der er hjælp at hente, selv hvis du kører i et sværvognskøretøj, uanset hvilket specifikt køretøj der end måtte være tale om. Det eneste, du skal gøre, er at ringe ind til vagtcentralen, der så hurtigt som muligt vil give dig den rette hjælp.

 

Hvor bugseres der til?

Det kommer naturligvis fuldstændigt an på den givne situation, hvilket sted der vil være det optimale at bugsere dig til. Det kan være alt lige fra et værksted i nærheden, til din hjemmeadresse, et dækcenter eller noget helt fjerde, der kan bestemmes efter aftale.

Det passer aldrig ind i tidsplanen eller arbejdsdagen

Hvis du som en del af dit arbejde kører et sværvognskøretøj, er det utroligt stressende at gå i stå, da det kan gå ud over kunder og andre arbejdsopgaver. Derfor er den største prioritet at komme hurtigt videre, så uheldet ikke kommer til at gå ud over driften i virksomheden.

 

Når din virksomheds chauffører ved, hvad de skal gøre i uventede situationer, og at de blot kan ringe til vagtcentralen for at få hjælp, vil det gøre, at der bliver handlet hurtigere, og at forhindringen vil medføre færre konsekvenser.

 

Services til enhver situation

Alt afhængig af den specifikke situation vil der være forskel på, hvilken type hjælp der er behov for. Derfor kan du ikke kun få bugsering, men også andre typer services, hvis behovet er til dette.

 

De andre former for services omfatter fritrækning og starthjælp, som kan få jer videre, hvis du befinder dig i en situation, hvor eksempelvis vind og vejr har stoppet driften. Derudover omfatter det hjulskifte, hvis dækket er fladt eller sprunget, og hvis du er løbet tør for brændstof, vil der også kunne blive sørget for dette. Alle disse services sikrer, at du kan komme hurtigst muligt videre.