Har du et arbejde der kræver, at du arbejder hjemmefra, eller har du brug for et sted i dit hjem, hvor du kan sidde i ro og mag og koncentrere dig? Så kunne det være en rigtig god ide at etablere et hjemmekontor i dit hjem, hvor der er tænkt på indretning såvel som komfort. Her får du en række tips til indretningen af det perfekte hjemmekontor.

 

Sørg for et sundt arbejdsmiljø

Skal du i gang med at indrette dit kommende hjemmekontor, så er det rigtig vigtigt at arbejdsmiljøet er sundt at arbejde i, uanset hvor tit du skal benytte rummet. Mange vælger at gøre brug af et hæve sænkebord som er med til at sikre god ergonomi, særligt hvis du arbejder foran computeren i mange timer. Derudover så bør du sørge for at lufte ud ofte og holde rummet pænt og rydeligt, således at du kan koncentrere dig 100% på at arbejde.

 

Gør det personligt

Det behøves ikke se kedeligt ud på dit hjemmekontor, faktisk kan det lette produktiviteten, hvis du pynter op med personlige genstande. Uanset om du skal bruge dit hjemmekontor hver dag eller et par gange om måneden, så kan det være en rigtig god ide at gøre rummet personligt – tilføj eksempelvis nogle af følgende genstande:

 

  • Billeder af dig, din familie eller oplevelser
  • Citater der motiverer dig
  • Farvede genstande og andet nips
  • Opslagstavle
  • Dit eget kaffe- eller tekrus

 

 

Få godt indeklima i dit hjemmekontor

Som sagt behøves et hjemmekontor ikke være kedeligt, og du kan derfor med fordel tilføje lidt grønt hist og her for at bringe lidt liv til rummet. Det er med til at skabe et godt indeklima, og du kan vælge lige netop de planter, som du godt kan lide. Sammensæt eventuelt planter i forskellige slags og størrelser for et friskt udtryk.