Du kender garanteret det med, at din garage hurtigt bliver til et sted, hvor du bare lægger ting hen, når du ikke ved, hvor de ellers skal være. Derfor kan den også meget hurtigt blive rodet og uoverskuelig. Hvis du gerne vil have nogle tips til at holde styr på din garage, kan du få det her.

Ryd grundigt ud i alle dine gamle

Hvis din garage efterhånden er fyldt med alverdens forskellige ting, kan det være en rigtig god start at lave en grundig oprydning. En garage kan som sagt hurtigt blive et sted for ting, der ikke har nogen anden fast plads i hjemmet. Derfor kan du garanteret finde en masse ting, som du hverken behøver eller nogensinde bruger. Det bliver langt lettere at få styr på din garage, hvis du sorterer en masse af dine ting fra. Derfor er det bare at starte fra en ende af.

Skab et praktisk og overskueligt system

Når først du har fået ryddet ud og sorteret dine ting, kan du begynde på at skabe et praktisk og overskueligt system, der kan sørge for, at din garage ikke bliver til ét stort rod igen. Eftersom der skal være plads til en bil i midten af en garage, fungerer det rigtig godt at stille nogle åbne reoler ude langs væggene. Når du har nogle reoler i din garage, kan du sortere dine ting i kasser og stille dem på dine reoler. Du kan også vælge skabe, men når du vælger reoler, kan du langt hurtigere få et overblik over, hvor alting er henne.

Hvis du meget forskelligt værktøj i din garage, er det ikke sikkert, at det er den bedste løsning, hvis det alt sammen ligger i en kasse på en reol. I stedet kan du komme det i en værktøjsvogn fra Toolster.