Derfor skal du ikke følge med moden

Det kan være fristende altid bare at følge med, der hvor moden løber hen. Desværre er moden meget skiftende, og det betyder, at man oftere skal udskifte ens garderobe til nyere klæder.

Moden kan nemlig sørge for, at man hurtigere bliver træt af sit tøj og får en trang til at skifte det ud. Smart for tøjindustrien – mindre smart for din pengepung.

Fordi moden ofte bare er trends, der kommer og forsvinder, behøves meget af tøjet heller ikke at være i særlig god kvalitet. Du vil derfor ofte risikere, at det du køber, hurtigt går i stykker – og det er jo super ærgerligt, hvis du har købt noget, du er glad for.

Kvalitet over kvantitet

Ja, med mindre du har mange penge og altid kan købe fra de dyre mærker, så vil du højst sandsynligt skulle gå på kompromis med kvaliteten af dit tøj, hvis du udelukkende vælger at følge trends.

Hvis du også synes, at det lyder lidt fjollet, så er det måske fordi, du er kommet til et punkt, hvor du gerne vil træde lidt ud af mode-cyklussen? Hvis det lyder som dig, så kommer vi her med forslag til tre basis tøjvarer, man bør have, når man vil sigte lidt mere efter kvalitet – og lidt mindre efter kvantitet.

Et par sikre jeans

Noget, der aldrig går af mode (så du heller ikke behøves at afvige fra den) er et par gode jeans. Alle har brug for et par solide og flotte jeans i garderoben.

Du kan fx købe et par lækre GABBA jeans, som kan passe til enhver fed trøje. Et sådant par kan du have i lang tid, og investerer du i nogle forskellige farver, ja, så kan du næsten være “klædt på” til enhver situation!

En lækker t-shirt

Man går aldrig galt i byen med en god T-shirt. Eller til vennens fødselsdag eller på en søndagstur ud til bedstemor. Kort sagt: man kan altså bruge en god T-shirt i rigtige mange henseender. Igen vil vi foreslå, at du køber nogle få T-shirts i god kvalitet, som du så kan skifte lidt imellem. Du vil helt sikkert opleve, at kvalitet har ret til at koste mere.