Står du midt i bryllupsplanlægningen, så ved du sikkert allerede, at der er rigtig mange ting, der skal planlægges inden et bryllup. En af de vigtigste ting er naturligvis brudekjolen. Den skal være perfekt, sidde flot og passe til dit budget. I denne guide finder du et par tips til bryllupsplanlægningen, så du kan blive klar til den store dag.

Find den rette kjole

Det er en helt særlig dag, når brudekjolen skal findes. For at gøre det lidt nemmere, når du skal ud og finde din brudekjole, bør du overveje disse 3 ting forinden:

  • Figur
    Find en brudekjole der passer til din figur og fremhæver dine former. Er du i tvivl, så kan du altid få hjælp i forretningen til at finde den perfekte kjole.

  • Stil
    Er du til blonder, lange ærmer, eller tyl? Gør op med dig selv, hvilken stil du går efter.

  • Budget
    Prisen på brudekjoler spænder rigtig bredt. Derfor skal du overveje hvor mange penge, du vil bruge på kjolen.

Hvad byder menuen på?

En af de vigtigste elementer i bryllupsplanlægningen er maden. Langt de fleste vælger at få mad udefra, da det er en stor mundfuld at stå med det hele selv. På den måde får dig og din partner også mere tid til at være tilstede og nyde festen til fulde. Overvej sammen, hvad I ønsker at servere for jeres gæster og præsentér dette for cateringfirmaet.

Gå i gang med planlægningen i god tid

Gæsteliste, musik, bordkort, mad og tøj – der er rigtig mange ting, der skal være styr på. Gå i gang med planlægningen af brylluppet i god tid for at undgå unødig stress. Lav en huskeliste over alt det, som der skal være styr på og kryds af undervejs. Der er ikke nogen, der kan planlægge et bryllup på én nat.