Selvom der i disse tider er et øget fokus på sundhed, kan vi ikke komme udenom det faktum at uheld kan ske. Derfor er det godt at være forberedt på det værste, dette kan din virksomhed gøre ved at anskaffe sig en zoll aed hjertestarter.

I kan være med til at redde liv

Den absolut vigtigste grund til at alle virksomheder burde anskaffe sig en zoll aed hjertestarter, er at den kan være med til at redde liv. Du ved aldrig hvornår uheldet kan være ude, og både dine kunder og medarbejdere vil ved et hjertestop være godt tjent med en hjertestarter.

Faktisk stiger chancen for overlevelse markant hvis den omkomne indenfor 5 min efter hjertestoppet er blevet behandlet med en hjertestarter. Din virksomhed kan anskaffe sig sin egen zoll aed hjertestarter her. Husk at det er en god ide eventuelt at hænge hjertestarteren ude foran jeres bygning, således at folk fra gaden også har adgang til den.

Den er nem i forhold til brug og vedligehold

En fordel lige netop ved zoll aed hjertestarteren er at den kan bruges både på børn og voksne. Maskinen opfatter selv om det er et barn eller en voksen, og du kan derfor ikke bruge maskinen forkert, idet den selv laver diverse målinger.

Ikke nok med at maskinen er nem at bruge, er den også god i drift. Det vil sige at batteriet og elektroderne har en lang levetid, hvilket sikre at I ikke er nødt til at bruge alt for mange penge på vedligehold af jeres hjertestarter. Maskinen kører selv kontroller, det vil sige den giver jer besked hvis der er noget galt, så I har ikke noget at skulle bekymre jer om. Herudover er der på lige netop denne hjertestarter også flere års garanti, som sikre at I får en fuldt funktionsdygtig hjertestarter.