Sommeren er for alvor ved at nå sin ende, hvilket også betyder, at det er tid til skolestart. Har du styr på, at dit barn er klar til skolestart? Er skoletasken fyldt op? Og er madpakken lavet?

En fornuftig skoletaske

En helt essentiel ting er selvfølgelig en god skoletaske. Måske er den fra sidste år ved at være enten for lille eller for slidt? Derfor er det en god idé at tjekke op på, at alt er som det skal være mht. skoletasken. Hvis der er meget at bære frem og tilbage fra skole, er det klart mest essentielt med en rygsæk.

Er garderoben opdateret?

I takt med, at sommeren bliver skiftet ud med efterår, er det også nødvendigt med nogle opdateringer i garderoben. Det er væk med de kortærmede bluser og ind med de langærmede. Det samme gælder udendørstøj. Det bliver mere og mere nødvendigt med varmt udendørstøj. Cykler dine børn f.eks. til skole, er det også en god idé med et sæt regntøj til de våde dage. Her kan du se et stort udvalg af regntøj.

En computer er uundværlig

Det afhænger naturligvis af, hvilken klasse dit barn starter i, men selv i de helt små klasser er det blevet nærmest uundværligt med en computer. I dag bliver nærmest alt lavet på en computer. Bærbare computere findes i rigtig mange prisklasser, så der burde være noget for ethvert budget. Ligeledes er det vigtigt med en computertaske- eller sleeve. Den vil beskytte computeren mod skader, fugt og ridser.

Penalhus og notesbøger

Selvom computere bliver mere og mere nødvendige, betyder det ikke, at notesbøger og blyanter er et no-go. Det er rigtig godt at tage noter i hånden. Sørg for, at dit barn har et fyldt penalhus med spidsede blyanter, en lineal, vinkelmåler og alt hvad der ellers er nødvendigt.