Føler du også et lille sug i maven, hver gang du ser en luftballon på himlen? Ville du også ønske, at det var dig, der sad i den og kunne se det hele oppefra? Hvis ja, så vil det nok glæde dig, at det faktisk godt kan være dig, der næste gang kommer svævende i den fascinerende luftballon.

Det er en oplevelse for livet og en oplevelse, der skal deles med dem, du holder allermest af. Hvis du vil have et indtryk af, hvordan det hele fungerer, kan du se video af en tur i luftballon her.

Den perfekte gaveidé

Ofte ender vi med næsten at give de samme jule- og fødselsdagsgaver hvert år. Det gør selvfølgelig heller ikke noget, men nogle gange kan det være fedt med en rigtig overraskelse. Der er formentlig ingen, der forventer at få en tur i en luftballon i fødselsdagsgave, så det vil være den perfekte overraskelse. Det er nemlig en helt uforglemmelig oplevelse, som I altid vil kunne se tilbage på med et smil på læben.

Der er også noget romantisk over en tur i en luftballon, så hvis det er din kæreste, du leder efter en gave til, kunne det ikke være mere oplagt.

Måske synes du, at det virker lidt skræmmende at svæve i flere hundrede meters højde. Dette bør dog ikke afholde dig fra at tage på en tur i luftballonen. Sikkerheden er nemlig i top, så der er ikke noget at være bange for. Du kommer ikke til at fortryde denne oplevelse for livet.

Hvornår skal I flyve?

For at sikkerheden er i orden, er det vigtigt, at turen i luftballonen foregår under de rigtige vejrforhold. For at man kan flyve, skal vindstyrken være på under 12 km/t, og derudover skal sigtbarheden være god, og det må hverken regne eller sne. Derfor foregår de fleste flyveture i sommerhalvåret.