Da man var barn, så var det sjældent, at de bløde pakker faldt i særlig god jord. Her blev de mødt med sure miner og utilfredshed. Men dette er heldigvis forandret. I takt med alderen så værdsætter de fleste tøj og bløde pakker væsentlig højere. En gave, som kan vække stor begejstring hos begge køn. Tøj er nemlig noget, som man aldrig kan få nok af. Vores garderobe kan altid klare et par sokker, en kjole eller skjorte mere.

Nogle gange har man en tendens til at vælge det samme tøj om og om igen. Du kender det formentlig fra dig selv. De fleste af os har formentlig prøvet at købe de samme jeans utallige af gange, fordi vi har fundet den helt perfekte pasform. Men når man får bløde pakker og tøj i gaver, så er det ofte nogle ting, som man ikke selv ville have valgt. På denne måde kan man udvikle sin tøjstil, og få nogle nye inputs til garderoben.

Tøj kan gives til mange anledninger – uanset om det er jul, fødselsdag eller hvis du blot vil forkæle vedkommende lidt ekstra.

Alle fortjener en kimono i klædeskabet
Har du ikke fået udleveret en ønskeseddel? Så kan det være svært at finde den helt rette beklædningsgenstand. Dette kræver, at du kender noget til vedkommende tøjstil. Men noget som falder i de flestes smag, er en skøn kimono eller en lækker cardigan.

En lang kimono kan bruges til både hverdag og til fest. Og én af de helt store fordele er desuden, at den passer til alle kropstyper. Her er det altså ikke så væsentlig, at du vælger den helt nøjagtige størrelse, en kimono må nemlig gerne være lidt oversize.

Vælg gerne en lang kimono til efterårsmånederne, så den holder benene lidt varme. Vælg derimod en kimono kort, hvis de varme temperaturer er over os.