Besøg det magiske kontinent Asien med alt, hvad det har at byde på. Gå på opdagelse i Bangkoks hektiske gader, oplev de smukkeste bountystrande på Maldiverne, trek i de enorme Himalayabjerge eller tag på sejltur i den imponerende Ha Long-bugt i Vietnam. Alt dette og meget mere kan du opleve på Adventuredk’s grupperejser til Asien.

Asien er et helt fantastisk kontinent at rejse rundt i. Hvor end du begiver dig hen, vil du blive mødt af en venlig lokalbefolkning, farverige kultur og den smukkeste natur. Kontinentet, som er det største i verden, består af 47 lande, som hver især er helt unikke og gemmer på nogle enestående oplevelser.

Bl.a. kan du besøge nogle af verdens bedste og smukkeste strande. I lande som Indonesien, Thailand og Filippinerne vrimler det med bountystrande med kridhvidt sand og azurblåt hav. Her kan du dase under palmerne i en hængekøje eller udforske livet under havets overflade. Asien er nemlig et helt oplagt sted, hvis du har lyst til at tage et dykkercertifikat på din rejse. Her findes nogle af verdens bedste dykkerspots, hvor du kan opleve alverdens farverige fisk, havskildpadder og smukke koraller.

Asien gemmer også på mystisk og spændende kultur. Kontinentet er hjem for alverdens religioner, som især gør sig tydelige i de mange templer. De store flotte buddhistiske og hinduistiske templer er uden tvivl et must-see, når man rejser rundt i Asien.

Naturoplevelser er der også et væld af, når man besøger de asiatiske lande. Naturen er storslået og meget forskellig, alt efter hvor man befinder sig. Gennem store dele af kontinentet snor den massive Himalaya bjergkæde sig, som gemmer på nogle af de højeste bjerge i verden. I Indonesien kan du på Bali opleve de ikoniske rismarker så langt øjet rækker. Eller besøg Java og bestig den imponerende Bromo Vulkan med en enestående udsigt fra toppen.

Uanset hvilke oplevelser du søger, har Asien noget at byde på for enhver smag. Hop ind og læs mere om Adventuredk’s grupperejser til Asien og bliv inspireret til dit eventyr til det magiske kontinent.