Er du ved at falde mere til ro i livet? Har du købt bolig? Og måske endda fundet dit livs kærlighed. De mange byture med vennerne er erstattet med weekendaftener derhjemme med en god flaske rødvin. Kan du genkende dette? Sådan har mange (især unge) boligejere det. Så hvorfor ikke holde en nytårsaften som passer til din nye livssituation? Der er mange gode grunde til at holde nytårsaften derhjemme. Et par af dem får du herunder:

  • Sikkerheden:

Når du holder nytårsaften derhjemme, kan du nemmere holde øje med dit hus. Nogle husejere oplever sprængte postkasser og andet hærværk blive begået på nytårsaftener. En god måde at undgå dette på er at blive hjemme, så du kan holde øje med, hvem som kommer forbi dit hus.

  • Festlige rammer:

Er du vant til at holde nytårsaften hjemme hos dine venner? Eller måske endda ude i byen? Du kan nemt få den samme festlige stemning derhjemme. Uanset om du er til en vild nytårsaften med masser af drinks og dans, eller til en nytårsaften med tid til dybere samtaler med dine gæster, danner dit eget hjem de perfekte rammer.

Vil du have en festlig nytårsaften med vennerne? Køb guirlander, flagranker og serpentiner og pynt dit hjem op til fest.

Holder du en intim nytårsaften med et par gode veninder? Så kan du pynte flot op med fine servietter, høje lysestager og serpentiner.

  • Lækker mad i ro og fred:

At holde nytårsaften hjemme hos dig selv er ikke nødvendigvis ens betydende med, at du skal stå i køkkenet i mange timer for at lave den helt store nytårsmenu. Du kan vælge selv at stå for madlavningen og lave en lækker menu til dine gæster. Ellers er nytårsmenuer fra DiningSix den perfekte løsning til dig, som gerne vil slæbe for besværet med madlavningen. På deres hjemmeside finder du et stort udvalg af lækre nytårsmenuer til din nytårsfest.