Kropsterapi er blevet meget moderne, og der er flere og flere, der benytter sig af det, hvorfor der også er behov for, at flere og flere uddanner sig indenfor området. Kunne en kropsterapeut uddannelse være noget for dig, så læs med nedenfor.

Som kropsterapeut hos Body All Mind har vi en holistisk tilgang til mennesket. Fokus er på at udvide vores klienters opmærksomhed på, hvordan de kommer tættere på deres eget hele menneske. Vi tager udgangspunkt i træningsformen M:A:M, hvilket står for Movement and Mobility. Gennem netop denne træningsform sættes der fokus på, hvordan klienterne gennem et større genskab til fysikken, kroppens anatomi og forskellige stilarter indenfor træning, som yoga, qi gong, kampsport, gymnastik og mensendieck kan føres på en større rejse indenfor selvindsigt og dermed lære deres krop meget bedre at kende. Dette indebærer både større selvindsigt, men også optimering af funktionaliteten i deres bevægelsesapparat. Denne træningsform kan derfor være til stor gavn for både krop og sind.

Vi har som kropsterapeuter en filosofi gennem Body All Mind, som handler om, at menneskets udvikling aldrig går i stå. Derfor er vi også af den overbevisning, at vi som kropsterapeuter ikke kan tillade os at gå i stå og nøjes med en grunduddannelse. Vi har som behandlere lige såvel et behov for at udvikle os, og derfor brug for, at vi som kropterapeuter også sørger for at udvikle os. Det betyder, at vi bør efteruddanne os. Dette er heldigvis noget som Body All Mind tilbyder – både til deres egen terapeuter, men også til andre, der har en uddannelse inden for kropsterapi, massage, fysioterapi samt kiropraktorer og osteopater eller andre med lignende sundhedsfaglige uddannelser.

Er du interesseret i at høre mere om kropterapeut uddannelsen, hvad end du er interesseret i grunduddannelsen eller at efteruddanne dig, så besøg bodyallmind.com og bliv meget klogere på de mange muligheder.