Skal din bedste kammeraet eller bedste veninde giftes inden for nærmeste fremtid? Så skal der naturligvis også arrangeres en polterabend for vedkommende. Er det dig, der står for planlægningen af arrangementet? Så er du landet det helt rette sted. I det følgende får du nemlig et par gode råd, der kan hjælpe dig i mål med at arrangere en vellykket polterabend, som hverken bruden, gommen eller vennerne vil glemme.

Uddel opgaver imellem jer

En polterabend varer som regel en hel dag, og derfor er der altså mange ting, der skal planlægges. Derfor er det smart, hvis du allierer dig med alle vennerne og uddelegerer opgaverne. Der er eksempelvis nogle, der kan stå for at købe sjov udklædning til bruden eller gommen, forberede morgenmaden eller arrangere kørsel til og fra de steder, I skal besøge. Dermed slipper du for at stå med hele planlægningen alene, hvilket kan være en ret så stor mundfuld.

Find på nogle sjove og underholdende indslag

Til enhver polterabend hører der sig nogle sjove indslag til, der afviger lidt fra bruden eller gommens sædvanlige aktiviteter. Mulighederne er mange, og det afhænger i høj grad af, hvorvidt du skal arrangere en polterabend for bruden eller gommen.

Her er et par idéer til oplevelser og aktiviteter, du frit kan lade dig inspirere af:

  • Planlæg et visit hos en stripper i København på den eksklusive stripklub Angels Club.

  • Kør’ gokart eller tag et spil paintball.

  • Prøv kræfter med at løse opgaver og gåder i et escape room.

Fokusér på ting gommen eller bruden kan lide

Det vigtigste, når du planlægger en polterabend, det er at tage højde for, hvad bruden eller gommen godt kan lide. På den måde kan du være helt sikker på at stable en vellykket polterabend på benene, som falder i god jord hos bruden eller gommen.