Det har været et heftigt forår for både virksomheder, erhverv og private. Det har jo faktisk påvirket hele verden i en ret stor grad, og nogle har handlet bedre og klogere end andre. Heldigvis har de fleste virksomheder, erhverv og arbejdspladser haft mulighed for at søge lønkompensation, så de har kunnet klare sig igennem den hårde pandemi storm. Derfor har der, og er der nu blevet et meget stort fokus på, hvor man kan spare, i de forskellige virksomheder rundt omkring i landet. Det er et initiativ, der er blevet taget af virksomhederne selv, og et initiativ der er blevet anbefalet til dem, der endnu ikke har taget det.

Splitleasing – den attraktive og skattefrie løsning til privat- og virksomhedsbrug

Hvis I har en virksomhedsbil, som også gerne skulle kunne bruges privat af dig eller en af dine medarbejdere, så er Splitleasing den mest attraktive og skattefrie løsning, der ligeså også er en måde, I kan spare på i virksomheden. Hvis virksomhedsbilen i forvejen er leaset, gør det hele processen meget lettere. Ved splitleasing er det så simpelt, som at I får en splitleasing aftale med to flexleasing kontakter til samme bil. Derfor vil du ikke blive beskattet af at anvende bilen privat, da udgifterne er delt.

Det smarte ved splitleasing

Splitleasing er en helt anden form for leasing, der gør nemmere for både dig og din virksomhed. Det er en leasing aftale, der gør det lettere for jer at spare, og så er den ovenikøbet skattefri. Ved at en splitleasing aftale er skattefri, betyder det også, at den er mere attraktiv og eftertragtet. I og med at den både kan være tilknyttet en privat person og en virksomhed, er det også en sikker vinder for den selvstændige person, der ønsker at bruge bilen som en del at sit firma og sit arbejde, men også til at bruge til privatkørsel.