Har du nogensinde haft følelse af, at du stresser rundt og glemmer at trække stikket somme tider? Når først du er inde i en hverdag, kan du hurtigt glemme at give dig tid til dig selv en gang imellem. Men det er kun godt for dig selv og dit velvære, hvis du gør noget godt for dig selv i ny og næ. Der er ingen skam i at have brug for en pause fra hverdagens stress. Men hvordan skal du så forkæle dig selv?

Tag på weekendtur

Selvforkælelse behøver slet ikke være noget stort, men hvis du for alvor vil have en pause, så tag på en weekendtur med en du har kær. I kunne f.eks. rejse til Nice og gå rundt i Frankrigs hyggelige gader og gå ture ved stranden. Det fede ved en weekendtur er, at du udelukkende tænker på, hvor du er og hvem du er sammen. I hele den weekend behøver du ikke tænke på andet.

Hjemmespadag

Hvis ikke du har hverken mulighed for eller lyst til at tage på en weekendtur, kunne du i stedet sætte en søndag af til en hjemmespadag. Gør alt det du normalt udskyder og ikke har tid til. Laker dine negle, tag et lækkert bad med eksfoliering og hårmaske, lav et fodbad og se en god film. Sørg for, at alle punkterne på din to-do-liste for ugen er ordnet, så du ikke har noget i baghovedet, du skal tænke på. Top dagen af med at bestille take-away, så du slipper for at stå i køkkenet.

Stress af med lange gåture

Nogle gange kan noget så enkelt som en lang gåtur også være med til at cleare dit hoved, så du kan få fornyet energi. Du kan enten gå alene eller gå sammen med en anden, du kan få nogle gode snakke med.