Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske vejr ikke altid er så nemt at hvad med at gøre. For selvom sommeren er dejlig og foråret smukt, så kan det danske vejr altid diske op med en heftig regnbyge og et kraftigt blæsevejr.

Derfor skal huse i Danmark være gjort af noget særligt for at blive i stand til at holde det til tider hårde danske vejr ude. Her er især dit tag vigtigt, da det er taget, som modtager de fleste af de tæsk, som vejret kan finde på at sende ned over huset året igennem.

Et godt tag er således vigtigt for et solidt hus, der er i stand til at holde fugt ude, mens et hus uden et godt tag, der lader vand trænger ind i siderne eller i selve taget, hurtigt vil opleve problemer i form af mug, råd og andet skidt, der både er skidt for huset samt for dit og familiens helbred.

Hold dit hus tørt med vindskeder

Hvis du er ved at bygge nyt tag, eller hvis du er ved at renovere det gamle, skal du selvfølgelig vælge et nyt tag, som kommer i en høj kvalitet, der kan modstå både regn, blæst, frost og sne. Men taget alene er ikke nok, for i strid vind og dårligt vejr, kan regn og sne nemt trænge ind i huset fra siden lige under taget.

Derfor er det vigtigt, at du også sikrer dit hus og dit tag med en vindskede. En vindskede har nemlig til formål at holde regnen ude af huset i tagets sider. En vindskede er således monteret på siden af taget, der hvor tager hælder, så selv kraftig slagregn og sne ikke har en chance for at blæse ind under tager og ind i dit murværk eller selve huset.