Hvis du bor i din egen bolig, ved du, at der er rigtig mange praktiske ting at holde styr på. Om lidt skal havemøblerne tages ind, vintertøjet skal findes frem, og du skal i gang med en grundig rengøring, inden julepyntet skal op. Der er mange af de praktiske ting, som du sagtens kan klare selv, men når det kommer til stoppede afløb og eftersyn af din kloak eller tilkobling af vaskemaskinen, så er det lidt mere bøvlet. Har du i stedet et abonnement på kloakservice, så vil du når du ringer ind til dem høre sætningen “vi sørger for at efterse alle dine vvs-installationer”, så snart du beder om hjælp. Hvis du bor på Amager eller i Københavnsområdet, så kan det også være en fordel at finde en lokal VVS’er til at hjælpe dig.

Abonnementløsning?

Okay, du har sikkert hørt om at have et abonnement på streamingtjenesterne Netflix eller Viaplay. Her kan du månedligt se lige så mange serier og film, som du vil. Men det er mindre sandsynligt, at du har hørt om at have et abonnement på kloakservice. Men den er god nok! For blot 79 kr. om måneden kan du døgnet rundt hele året få assistance til dine kloakproblemer! Med en døgnåben telefoncentral kan du hurtigt ringe ind og afklare, om dit problem er akut eller kan vente til dagen efter. På den måde kan du spare penge ved at undgå at bestille et unødvendigt akutkald med alle de gebyr, som er forbundet med det.

Kvalificeret hjælp

Udover at hjælpe dig med at vurdering af situationens alvor, kan du også bruge abonnementløsningen til at få service. Helt konkret slipper du for at rode rundt med stoppede afløb, kloakproblemer eller bøvlede VVS-apparateter. Det sparer dig for en masse bekymringer og besvær, så du i stedet kan bruge tiden på det, som du har lyst til. Måske du skal over og nyde dit andet Netflix-abonnement i stuen, for ligesom kloakken, så kræver serien på Netflix opmærksomhed og pleje.