Livet er fyldt med store øjeblikke, og når disse sker, vil vi alle gerne have de personer, som vi har tættest på livet, ved vores side. For livets mange glæder skal deles, og på den måde kommer de til at være en del af de mange minder, som man kan se tilbage på senere i livet.

Et af de helt store øjeblikke er, når man første gang bliver husejer. Og dette store øjeblik skal naturligvis også deles med de tætteste omkring en – og gerne i forbindelse med en indflytningsfest.

Men hvad skal man egentlig give i gave i sådan en situation? Her finder du tre gode gaveideer til en indflytningsgave.

En god flaske vin, du selv elsker

Du går aldrig helt galt i byen med en god flaske Barolo. Det er en gave, som bestemt vil falde i god jord hos de fleste, og sørger du for at finde frem til en flaske, som du selv holder meget af, vil du kunne være sikker på, at du har foretaget et godt gavevalg.

En lækker gavekurv med alt godt til et nyt hjem

Du kan selvfølgelig også tage skridtet et trin videre og omringe den lækre flaske med andre lige så lækre elementer. En god gavekurv vil sætte et smil på langt de fleste ansigter, og du vil derfor kunne sprede en masse glæde, for de mennesker som du holder meget af.

Mindre nipsting, som flytter tankerne hen på dig

En af de mange ting i gavekurven kunne eksempelvis være en mindre nipsting, som vil få tankerne hen på dig, hver gang man støder på denne i hjemmet. For det er i høj grad lige så meget tanken, der ligger bag gaven, som betyder noget – og altså i mindre grad hvor stor og dyr gaven har været.

En indflytningsgave med hjertet på det rette sted vil altid være en succes.