Er du også vild med dating? Mange danskere møder potentielle partnere via forskellige datingsider, da det er blevet naturligt at møde det modsatte køn på denne måde. Internettet har aldrig fyldt mere i danskernes hverdag, som det gør netop nu. Derfor er det også de færreste som efterhånden møder hinanden tilfældigt i byen eller på anden vis i dag.

Det er meget forskelligt hvordan den enkelte dansker planlægger en date. Nogle foretrækker det foregår offentligt, imens andre fortrækker de hjemlige omgivelser.

Gør rent derhjemme

Hvis du godt kan lide en date er intim, så bør du arrangere daten derhjemme. Du og din date skal ikke tage hensyn til andre mennesker, men kan udelukkende koncentrere sig om hinanden. Stemningen og omgivelserne bliver hurtig hyggeligere når daten foregår derhjemme.

For at rammerne kan være helt perfekte, er det nødvendigt du får gjort huset i stand. Derfor skal du have gjort rent og ryddet op, så din date kan få det bedste indtryk af dig. Ens hjem fortæller nemlig rigtig meget om en person, selvom man ikke lige skulle tro det.

Skab en hyggelig stemning

Det er vigtigt at din date får et godt førstehåndsindtryk af dig. Lige så snart du har fået skabt de rigtige rammer, gælder det om at finde de små hyggelige detaljer. Dæk et fint bord med servietter og levende lys. Skaf også nogle blomster og sæt i en vase, så der kommer noget naturligt ind i rummet. Det betyder meget for en date, at man kan se du har gjort noget ud af det.

Hvis du virkelig anstrenger dig og der er en god kemi, kan du være heldig at daten slutter af med et kys.