Dyre tandlægeregninger kan være barriere for, at flere folk vælger at lade være med at gå jævnligt til tandlæge. Er du en af dem? Eller har du måske et ønske om at få rettet dine tænder, men udskyder det, fordi du ved, at det kommer til at koste mange penge? Det er selvfølgelig synd for folk, hvis ikke de har råd til at få rettet deres tænder og få et flottere smil. Det kan også være, at en tandretning er en nødvendighed, hvis du har et skævt bid eller andre problemer som at skære tænder om natten, hvor tandretning måske kan være løsningen. Men der er forskellige muligheder for at spare på tandlægeregningen, Hos tandregulering København kan du få gode råd til, hvordan du kan spare penge på tandregulering og styrke din økonomi.  

Få rettet tænder med en usynlig tandbøjle

Tandregulering har udviklet sig, og du behøver ikke længere gå med de såkaldte ”togskinner” som sidder på forsiden af tænderne. I dag bruger tandlæger en invisalign bøjle, som er usynlig, og som kan tages ud efter behov. Denne form for tandregulering er mere og mere udbredt og populær, fordi den er fleksibel, og du behøver ikke have den på hele døgnet. Samtidig er det meget nemmere at rense den og rense tænderne end med en togskinne-bøjle. Prisen for tandregulering afhænger af, hvilken type tandregulering, du skal have lavet. Derfor er det altid en god idé at kontakte tandlægen og få afdækket dit behov og hvilken type tandbøjle, du kan få, for at finde ud af hvad det koster.

Sådan kan du spare penge på tandlægeregningen

Det er især unge, som går op i at have et perfekt smil. Så selvom et skævt tandsæt ikke skaber direkte problemer for kæber eller lignende, så fylder det æstetiske omkring tænder stadig meget mere. Der er flere måder at spare penge, når du går til tandlæge. Er du studerende, kan du ofte opnå en studierabat. Eller er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, er der også mulighed for at spare nogle penge. Endelig er der den mulighed, at du kan tage et billigt lån til at finansiere en tandregulering eller andre større ting, du skal have foretaget med dine tænder. Din tandlæge er altid klar til at hjælpe og rådgive dig til den bedste løsning for tandregulering og oplyse dig om mulighederne for at spare penge.