Hvis du – forståeligt nok – er blevet træt af den traditionelle måde at fjerne hår på, findes der heldigvis en god og ikke mindst skånsom løsning, der både giver gode resultater og samtidig også passer godt på din hud. Du kan vinke farvel til engangsskraberen og smertefulde voksbehandlinger og i stedet for sige pænt goddag til glat og hårfri hud! Du kan læse meget mere om det her

Hvad er IPL-hårfjerning?

IPL-hårfjerning er en både smart og innovativ måde at fjerne uønsket hårvækst på. Måden det fungerer på, er gennem en såkaldt lysimpulsbehandling. Behandlingsformen handler om, at lyset trænger ned i huden og dermed også helt ned til hårsækkene, som derfor kommer i en slags dvale, hvor de ikke længere evner at vokse.

Hårene bliver både fjernet, og du vil på sigt også opleve at væksten af hår minimeres markant. Det er derfor en hurtig behandling, der giver langvarige og gode resultater.

Den hurtigste vej til silkeblød hud

Denne metode til at fjerne hår efterlader huden silkeblød – og naturligvis fri for hår. Du vil derfor også opleve, at din hud har det langt bedre end efter en barbering, hvor huden ofte har tendens til at blive rødlig og irriteret, idet en barbering er ganske hård i mod huden.

Mange oplever tilmed også ubehag efter en barbering, når de efterfølgende bruger deodorant. Du undgår dermed også denne ubehagelige og smertefulde oplevelse, hvis du i stedet bruger denne nytænkende teknologi – som også er anerkendt og velanset hos professionelle skønhedsklinikker, der i øvrigt anvender samme metode.

Metoden kan bruges alle steder

Fordelen ved denne metode er desuden også, at du kan bruge maskinen alle steder på kroppen. Særligt kvinder er kede af uønsket hårvækst på området omkring overlæben. Dette kan du også fjerne med IPL-metoden. Enkelt, effektivt og nemt!