Reklame: Copenhagen Truck Wash

Leder du efter miljøvenlig lastbilvask i København, så kan du finde det lige uden for hovedstaden i Taastrup og Hvidovre. Men hvad vil miljøvenlig vask af erhvervskøretøjer sige? For det første betyder det, at det brugte vand bliver opsamlet, udrenset for salte og genanvendt. Og for det andet får også valget af autoshampoo betydning for, hvor grøn samvittighed du har, når din vask til erhverv er overstået.

Grundig rengøring af erhvervskøretøjer

Ved et vaskeanlæg kan du udover at få en miljøvenlig vask også vide, at resultatet bliver af en høj kvalitet. Alt det skidt og snavs fra veje og byggepladser, der har sat sig på fælge og lastbilens nicher, får du bugt med, når du kører ind i en vasketunnel til store erhvervskøretøjer. For her vil din lastbil blive skyllet ordentligt igennem og blive vasket grundigt med shampoo med evt. mineralfri efterskylning.

Fuldautomatisk lastbilvask på døgndrift

En vaskehals vaskesystem kan nemt køre fuldautomatisk og på døgndrift, hvilket da også er tilfældet flere steder i landet. At kunder kan vaske deres lastbiler døgnet rundt betyder, at der er lav til ingen ventetid ved mange vaskehaller. Desuden tilbyder vaskehallen evt. mulighed for betaling via nummerplade, hvilket gør det nemt at køre ind i vasketunnelen uden at bruge en masse tid på registrering og betaling for din vask.

Opret en vaskeaftale hos en vognvasker

Vognvaskere tillader dig at indgå vaskeaftaler, hvor du får ubegrænset vask ved de fuldautomatiske eller semiautomatiske vaskehaller. Ved de semiautomatiske vaskehaller, hvor manuel kraft supplerer det mekaniske spulesystem, kan du dog kun få vask inden for almindelig åbningstid. Til gengæld kan semiautomatiske vaskehaller tilbyde indvendig vask af køletrailere som vaskeløsning.

Pickup-servicerengøring af trailere

Hos vognvaskere kan du af og til finde tilbud inden for pickup-service, hvor en terminaltraktor rykker ud til kunden for at hente deres trailere for så at vaske disse grundigt såvel ind- som udvendigt, så du har rene trailere klar til fragt af varer. Hvis du ikke selv har tiden i din travle hverdag til at køre ud og sætte trailere hos vognvaskeren, så har du her trods alt en løsning, der giver dig rene trailere.

Tre gode grunde til hyppig vask

Du sikrer dine lastbiler og andre erhvervskøretøjer længere levetid ved ikke at lade skidt og snavs sidde for længe. Desuden udstråler du og dine chauffører en højere grad af professionalitet, når at I møder op ude hos kunden. Og: Chauffører er i noget bedre humør, når de kører i en ren maskine, end når lastbilen ligner noget, katten har gravet op. Så du har her tre gode grunde til at tage vasken seriøst.

Vaskeaftalers indhold kan variere

Vaskeaftaler kan variere i detaljer fra vognvasker til vognvasker, så du behøver ikke nødvendigvis vælge den første, den bedste. Undersøg hvilke vaskehaller ligger i nærheden af din virksomhed, og tjek hvad en vask og vaskeaftale hos dem består af. Når du har undersøgt markedet, så har du alle de rette forudsætninger for at vælge den rigtige vognvasker. Tjek derfor dine muligheder grundigt.