Vil du gerne barbere dig og samtidig arbejde på at implementere en grøn livsstil, så kig med her. Grønne markedspladser tilbyder et stort udvalg af bæredygtige skrabere for dig, som har god stil og samtidig barberer dig med stil

Kom med ind i en verden, hvor en barberskraber ikke bare er et produkt, som du bruger og smider væk! Der er så mange gode tilbud til dig, den grønne forbruger, inde på den grønne markedsplads.

Her er safety razors, som er bæredygtige, fordi de er genanvendelige og ofte også lavet af materialer, der er mere bæredygtige end andre. Derudover er der barberblade af høj kvalitet, som sikrer den perfekte barbering af skæg eller hår.

Safety razors

En safety razor har en beskyttelsesbarriere, som beskytter din hud mod rifter, ar og andre småskrammer, som ofte kan forekomme ved en barbering uden en beskyttelsesbarriere. Din barbering bliver markant bedre og mere effektiv med en safety razor, hvad end det er til skægbarbering, intimbarbering eller barbering af ben eller sågar en behåret ryg. Til ryggen må du nok få hjælp af en livline derude, men ellers kan man selv barbere sig og give sig selv netop det nybarberede look, man ønsker at fremtræde med.

Hvad er en bæredygtige skraber egentlig?

Genanvendelighed er kodeordet.

En bæredygtig skraber er sket og ret en barberskraber, der er genanvendelig. Du kan bruge den igen og igen og behøver derfor ikke at deltage i brug-og-smid-væk-samfundet.

Det kan være en stor lettelse for den enkelte at implementere en grøn livsstil, fordi man ofte har følt sig fanget i en forbrugskultur, som man ikke kunne genkende sig selv i. Nu skal der flere grønne fingre ud og skrive en ny grøn verdenshistorie, og den kan sagtens starte i badeværelset, hvor du står og barberer dine ben.

Hygiejne og miljøvenlighed

Til din hygiejne i badeværelset har du måske tænkt på, hvordan du får den mest optimale barbering, men måske ikke fundet det helt rigtige produkt. Søg, og du skal finde inde på den grønne markedsplads. Der findes virkelig mange mere bæredygtige, og også mange certificerede skrabere ude på markedet. Det er vigtigt at holde sig for øje, at en god personlig hygiejne ikke behøver at stå i vejen for det gode og grønne fund ude på markedet.

Barberblade til en bæredygtig safety razor

Hvad er din stil mon. Er du SWAG, hipster, normie eller måske EMO … Hvad end din stil end er, så er det rart at kunne sende signaler ud til omverden om, hvilken type du er. Dit udseende betyder jo noget for dig. Til din flotte barbering har du netop brug for nogle barberblade af høj kvalitet. Så husk også at tænke barberblade ind, når du køber dit barbergrej på en grøn markedsplads.